Donderdag 11-01, baan korte tijd open

      Reacties uitgeschakeld voor Donderdag 11-01, baan korte tijd open

Woensdag was een spannende dag, rond 10:30 werd de ijs dikte gemeten en zat deze tussen de 3 en 5 cm. Het ijs was nog niet dik / sterk genoeg om voor grotere groepen mensen open te gaan. Ondanks het schitterende weer kon de baan gewoon nog niet veilig open. In de middag kon groen licht worden gegeven voor donderdag middag.

Dondermorgen waren er circa 10 bezoekers. Tussen 13:00 en 15:45 waren er ongeveer 150 bezoekers! Er stond wat water op het ijs maar ondanks dat heeft het ijs het lang volgehouden. Het was dan ook mooi hard zwart ijs. Al met al toch een gezellige middag.

Dit was vast de eerste speldeprik van koning winter. Dus berg de ijzers nog niet te ver op en op naar de volgende ijsbaan opening.